Gerekli Araclar , Grafik Duzenleme , Hazir kod , Internet , Linux , Masaustu , Ofis Aile , Oyunlar , Ses Video Duzenleme , Web Dizayn ,
 
    »»»» PROGRAM EKLE yeni 2
       
En popüler rastgele programlar

» SpeedswitchXP
» Impulsestudio
» Nero Burning Rom Premium 7.8.5.0
» Midnight Club
» Pa1X Operating System
» Zil Sistemi
» Sammy Suricate In Lion Land
» Turku Dostlari
» DHTML News Ticker Wizard
» Windows 2000 Service Pack 1
» CDSpace
» KnowledgeBASE
» Terminal Submarines
» Splinter Cell 2
» CDR Win
Editörlerimizin Seçtiği Programlar

XP Performans Programi 2.0
XP Performans, windows isletim sisteminde yapabildiginiz cesitli temizlik, hizlandirma gibi duzenleme ayarlarini tek bir uygulamadan yapabilmenize olanak saglayan Turk yapimi bir programdir. MSN Messenger, Windows saati uygulamalarini tek bir pencereden kontrol edebilirsiniz. Sifreleme ozelligi sayesinde, yoneticinin kontrolunde, bu ayarlar guvenli bir sekilde yapilabiliyor. Arkaplan resminin degistirilmesi, yazici eklenmesi gibi olaylari engelleyerek gelismis bir guvenlik saglayabilirsiniz. Ayrica faydali bilgiler bolumunde acilisi hizlandirma, bios gibi alanlarda bircok ipucu bulunuyor. Programin genel ozellikleri : Kayit defteri (Registry) ayarlarinizi duzenleyebilirsiniz. Ekran koruyucularinizi silerek diskinizde fazladan bolum acabilirsiniz. Guvenlik ayarlarini yapabilirsiniz. Sag tus menusunu duzenleyebilirsiniz. Windows yonetim uygulamalarini baslatabilir, durdurabilirsiniz. Suruculerinizin simgelerini renkli hale getirebilirsiniz. Bunlarin disinda miniSlayt adli bolum sayesinde, fotograf, ses ve ofis belgelerinizi ekleyerek kucuk slaytlar hazirlayabilirsiniz. 20.0.0 surum yenilikleri CD-RW Otomatik acilsin secenegi yeniden duzenlendi. Kayit Defteri (Registry) giris ve yasaklama menuleri guvenlik bolumune tasindi. Internet Explorer baslik ismini degistir secenegi eklendi. Windows?a otomatik giris menusu eklendi. Faydali bolumune kisayol tuslari eklendi. Hizli baslat menusune ?Bilgisayari kapat? ve ?Bilgisayari Kilitle? secenekleri eklendi. Guvenlik bolumune ?Klasor gorunumunu degistir? eklendi. Ayrica programin Turkce ve ucretsiz olusu da kullanicilar icin buyuk bir avantaj sagliyor.
Programı Üreten : http://www.alikurt.net/
Yazılım Lisanı : Turkce
Programın Versiyonu: : 2.0
Dosya Boyutu : 2.28 mb Kb
Programı İndir
 
[ Full Gezginler İndir'den Haberler ]
Değerli ziyaretcimiz, Hoşgeldiniz. Full gezginler indir sitemize 10bin civarında güncel ve yasal program eklenmiştir. Programların hepsinide legal bir şekilde güvenle indirebilmeniz için sizler için programların hepsini antivirüs taramasından geçirdik. Yinede her ihtimale karşı güvenlik programları ile indirdikten sonra taramanız menfaatiniz için önemlidir.
Ek olarak sitemize yukardaki menüden program ekleme tavsiyesinde bulunabilirsiniz.
Yeni Eklenen 15 Program
MRU Blaster
TRSoft Adres Etiket
DocReader
FolderInfo
Penguence Sayi 3
Hafiza Teknikleriyle Ingili
2002 Lucky Calculator v
glary utilities
McAfee VirusScan Enterprise
iCorrect Entrée
ABView
CG Invoicer
Sector Tester
Smart CD Ripper
Domain Manager


Fullgezginlerindir.com, Sitemizde Crack, Serial, Patch, Keygen, Şifre, Key vb. Yasadışı Program Kesinlikle Yoktur.

Sayfamızda Son versiyon sadece legal olarak Program indir ve Oyun indir içerikleri mevcuttur.

Copyright © 2015 - 2020 Full Gezginler İndir Her Hakkı Saklıdır.

Gizlilik Bildirimi